Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Kép

 

 NANO SILVER (EZÜST VÍZ)

                TAPASZTALATOK!  

                                                      bannerem1..gif

1.) Ismerõsöm lánya egy munkahelyi baleset révén kezén sérülést szenvedett. Másnap derült ki, hogy vérmérgezést kapott, mert a piros csík már elindult felfelé a karján. Nem akart orvoshoz menni, ezért anyukája gyorsan vitt neki Ezüstkolloid oldatot...A kolloid fogyasztása után a csík több mint 3/4 része visszahúzódott másfél óra alatt, és az orvos - akihez azért rábeszélés után elment - nem is akart hinni a szemének, amikor elmondták, mennyit javult a beteg állapota. Köszönjük a gyors segítséget!!  Bukovszkiné Kisbáró Emese  

 2.)  Nyugdíjas vagyok, napjaim nagy részét a ház körül töltöm. Pár éve egy nagyobb fadarab esett a lábamra, ennek következtében megsérült a körmöm. Elszínezõdött, besárgult, gombás fertõzés alakult ki rajta, ami azóta sem múlr el. Ajándékba kaptam egy üveg ezüst-kolloidot és a leíráson olvastam, hogy ez az én problémámra is jó lehet. Kipróbáltam, mert veszteni valóm nem volt. Két hét rendszeres napi kezelés után (ecseteltem) már látszott az eredmény, további két hét után teljesen elmúlt. Azóta folyamatos vásárló vagyok!  Göncz Józsefné  

3.) Egyik reggel a barátnõm úgy jött be az iskolába, hogy a szeme alatt kb. 3 cm-es égés volt. 200 fokos hajvasalóval göndörítette a haját és véletlenül megégette magát. Egybõl ajánlottam neki az ezüst kolloidot, de mondta, hogy megkérdezi anyukáját, mert elõzõ nap vettek egy másik cég termékeibõl. Mondtam, hogy rendben, de nem hagytam annyiban a dolgot és másnap vittem neki egy kis üveg ezüstöt! Mondtam neki, hogy amikor csak tudja, fújja be! Elõször kisebesedett neki. Õ meg is ijedt, mondtam neki, hogy fújja csak tovább, nemsokára elmúlik. Hallgatott rám és egy hét alatt az égésnek nyoma sem volt!       Pár hónappal ezelõtt volt egy olyan idõszakom, amikor édességet édességgel ettem volna. Nagyon furcsa volt, ezért elmentem egy állapotfelmérésre, ahol kiderült, hogy Candida gombám van. Mégpedig az izületeimen. A jó érték 70% és fölötte van, nekem pedig 40% volt, ami elég komoly. Másfél havi ezüst szedése után elmentem újra és az érték akkor már 72%, tehát azt jelenti, hogy a gomba eltûnt. Azóta sem jött vissza!  Õszi lombtalanításnál nem vettem fel semmiféle kesztyût és kézzel szedtem össze a diófa leveleket, ami nem volt túl jó ötlet, ugyanis a kezem kisebesedett. Fogalmam sincs, mi lehetett. Olyasmi, mint az allergia vagy ekcéma. Mivel nem mentem orvoshoz, így lehetett valamiféle fertõzés is. Teljesen kiszáradt, kirepedezett, vérzett és égett. Nem bírtam ki, így még el is kapartam. 2 napig fújtam ezüstkolloiddal. 2 NAP ALATT TELJESEN ELTÛNT! Ha hasonló probléma van, nagyon tudom ajánlani mindenkinek! Köszönettel: PrágerNikoletta 

4.) Alig kezdõdött el az iskola, egy tesiórán máris balesetet szenvedtem. Focizás közben megrúgták és megtaposták azt a lábamat, amelyiken amúgy is több mûtétet hajtottak végre korábban. Nyílt seb éktelenkedett az eltávolított körmöm helyén is. Amint hazaértünk a kórházból, édesanyám már vágta is le a kötést a sebrõl, és azonnal elkezdtük permetezni ezüst kolloiddal. Mindez hétfõn történt. A csütörtöki kötözésen az orvos megkérdezte, mivel kezeltük a sebet, mert ennek "nem így kellene kinéznie". Persze arra gondolt, hogy túl gyors a gyógyulás. Mosolyogva egyszerre mondtuk: ezüst kolloid. Már másnap vittünk az orvosnak szórólapokat, de ami még fontosabb, ma, szombaton már cipõt húztam a lábamra, hétfõtõl pedig újra boldogítom a tanárokat, pedig azt mondták, ez legalább két hét hiányzás lesz! 
Kusicza Richárd
Alsóörs


 

 
Kisfiam 3 hónapos korában volt elõször lázas. 38,5 C volt az elsõ mérésnél hajnali 2 órakor. Azonnal ezüstkolloi
dot adtam neki pipettából adagolva, amit többször megismételtem reggel 7 óráig, akkor már csak 37,7 C volt a hõmérséklete. A kíváncsiság kedvéért elvittem a gyermekorvosunkhoz, aki vírusos fertõzést állapított meg és antibiotikumot javasolt, de nem írattuk fel. Csak ezüstkolloidot használtunk, ami 2 nap alatt rendbe hozta a kisfiamat. Megelõzés céljából azóta is folyamatosan kapja.
 
Üdvözlettel:

Poszmik Vivien
 

5.)  Szeptember közepén sikerült kivennünk néhány szabadnapot, amit Horvátországban töltöttünk el.
Gyermekemet kivettük 3 napra a suliból. Az idõjárás elõrejelzés semmi jóval nem kecsegtetett, így elkezdtem 12 éves lányomnak adagolni az ezüstkolloidot (mintegy támogatás az immunrendszernek).
Odakint nagyon hûvös volt, de lányomat nem lehetett lebeszélni a tengeri megmártózásról. Hazaérve aztán begyulladt a mandulája. Õ ha beteg, akkor 40 fokos láz, hûtõfürdõ 4 óránként...Gondolhatjátok!
Most azonban nem ment 38 fok fölé a láza, becsületesen 2 óránként egy kupak ezüstöt iszik, közben bepermetez a torkára is. Az orvoshoz természetesen elvittem, aki "nagyot nézett"!
Szombaton bulija lesz, azt mondta: addigra biztosan meggyógyulok! Ez 3 nap, ha jól számolom (MÁRMINT A SZOMBAT), de majd írok nektek, sikerült- e a terve (én biztos vagyok benne, hogy IGEN)
Benkõ Zsuzsa, Marcali

 6.) Lányomnak (20 éves) kb 8 éve az arca, háta tele volt pattanásokkal. Kapott és próbált rá már több tucatnyi szert, még olyant is kapott, amivel a gyógyszer mellékatásai miatt magas hormontaralmú fogamzásgátlót kellett szednie! Ezen ki is voltam teljesen akadva!!! Odaadtam neki az Ezüst Kolloidot, mondtam, igya és kenje magára. Hitetlenül ugyan, de elkezdte inni és kenni. Pár nap múlva jön, mondja nekem: anya, nem tudom, mit adtál ide, mi ez, de nézd meg, alig van pattanásom, milyen szép a bõröm. Köszönjük...
Rákos Anna
 

7.)  Had osszak meg veletek  én is két  olyan tapasztalatot , ennek a kiváló terméknek a hatásáról ,ami a családomban fordult elõ! Az öcsémnek a munkahelyén, egy baleset révén, levágta az egyik ujjhegyét egy fürész! Mivel nem vitték orvoshoz, hogy ne tünjön munkahelyi balesetnek, igy szoritókötést tettek rá, és hazaengedték!! Holott
ezt vissza kellett volna varrni, nem tették meg! Iszonyú fájdalma volt,és nagyon csúnyán nézett ki!! Megvoltunk gyõzõdve róla,hogy nem ussza meg orvos nélkül!! Aztán adtam neki egy üveg ezüstkollidot és mondtam, hogy igya és kezelje ezzel! Mindig szkeptikus volt az ilyen szerekkel kapcsolatban, de most hatottam rá, mivel a kötést sem tudta leszedni a sebérõl fájdalmában! Igyhát nekilátott a kezelésnek ahogy mondtam!! Azóta hisz a hatásában!!
Mert õ maga tapasztalta meg,hogy milyen " csodaszer" is ez! Semmi mást nem használt , és egy hét múlva összeforott az ujja ,és a fájdalmai teljesen megszüntek!! Ugyan nem lett olyan,mintha visszavarrták volna, de begyógyúlt, és a körme is vissza nött !!8.) A másik eset édesanyámmal történt!! Egy boka mütét alkalmával a korházban, bekerült a szervezetébe egy olyan virus, ami több honapig nem okzott problémát, de egyszercsak, tele lett a teste kiütéssel, és azt hitték valamire alergiás! Kapott rá gyógyszert , de az alsó
lábszárán a kiütésekbõl hólyagok lettek, majd sebekké változtak, amik csak nõttek és egyre nagyobbak és gennyesebbek lettek! Iszonyú fájdalmai voltak, és már menni se tudott!
Mindez két hét leforgása alatt! Korházba került ahol értetlenül álltak a dolog elõtt! Olyan volt a vérsüllyedése ami már majdnem halálos!! És persze elkezdték a hagyományos kezeléseket, meg gyógyszereket alkalmazni, amit évtizedek óta használnak!!
Nagyon kétségbe estem, hogy mit tegyek! És akkor vittem be ezüstkollidot a korházba és elkezdte használni az Én hatásomra! Naponta 3-szor 1evõkanállal!

 

 2hét múlva a vérképe tiszta lett!! Minden kivizsgálás eredménye negativ volt! Nem értették,ez hogyan
történhetett meg! Csak mi tudtuk,hogy mit használt!! Ettõl fogva megindult a seb gyógyulása is!!
Nagyon hosszadalmas, és fájdalmas honapok alatt, de végül is a sebek is szinte már teljesen eltüntek, amire azt Jósolták,hogy lehet,hogy soha nem fog begyógyulni!!
Azóta is folyamatosan issza az ezüstöt, és hisz benne anyukám is!! És Én tudom,hogy egy kiváló termékkel állunk szembe, ami az én családomban már BIZONYITOTT!!
 Czeglédi   Orsolya 

9.) ezüstkolloid hatására férjem kezérõl észrevétlenül eltünt egy szemölcs( nátha ellen szedte...)
- szintén ezüstöt alkalmazva a herpesz 1 hét alatt elmúlik
Peidlné Bukovszky Zsuzsanna 
 

 10.) Mivel ilyen jó tapasztalataim voltak az arany kolloiddal, és a mikrorostos biogéllel kapcsolatban, úgy gondoltam, hogy rábeszélem a fiamat az ezüst kolloid kipróbálására. Õ 15 éve allergiás, de olyan, hogy szinte egész évben tart, kivéve a téli hónapokat, amikor már nincs semmiféle növény. De ha kutya közelébe került, akkor télen is elõjött, mert még a kutya szõre is allergiás rohamot váltott ki nála. Elõször nem akarta elfogadni, azt mondta, hogy nem hisz benne. Végül, mikor minden érvem elfogyott, azt találtam mondani, hogy nem hinni kell benne, hanem meg kell inni.  Attól, hogy hiszel valamiben, még nem biztos, hogy változik is valami az egészségi állapotodban, de ha megiszod, akkor nagy valószínûséggel igen.  Így is történt. Ma már nem kell szemcsepp, és orrcsepp, és néhány hete a gyógyszer szedését is abbahagyta. A külsõ megjelenésében is változás történt. Elõtte állandóan szipogott, és a kezével az orrához kapkodott, mert az orrán keresztül nem kapott rendesen levegõt. Ez teljesen megszûnt.  Ezzel együtt egy kellemetlen bõrbetegség is eltûnt a testérõl. Volt egy rész a testén, ahol kipirosodott a bõre, és nagyon viszketett. Valószínûleg valamilyen gomba támadta meg, és nagyon "ragaszkodó" volt, mert semmi kence-fice nem tudta elüldözni, amit a bõrgyógyász felírt. Az ezüst kolloid hatására ez teljesen eltûnt, anélkül, hogy külsõleg kezelte volna.  Mivel az ezüst kolloid a fiamnál ennyire bevált, a lányommal úgy döntöttünk õ is kipróbálja. Neki két problémája is van. Az egyik, hogy a fejbõre, és a szemöldöke rettenetesen korpás volt. Nagy darabokban jött le a száraz bõr, és már szinte mindent kipróbáltunk, a samponoktól a gyógyszertárban kapható hajszeszekig, de változás nem történt. Két naponta kellett a haját mosni, hogy elfogadható legyen a megjelenése. Egy hónapja issza az ezüst kolloidot, és már szinte alig van néhány korpa a fejbõrén, azok is csak aprók, a gombostû fejénél is kisebbek. A másik problémája, hogy az érettségi óta nem volt menstruációja, és nincs peteérés sem. Voltunk orvosnál, de amit adott, az nem használt. Még nem tudjuk, hogy ez ügyben mi fog történni, de a menstruációja megjött. Én úgy gondolom, hogy a peteérési problémában is segíteni fog, hiszen az ezüst kolloid az immunrendszert javítja, ezen keresztül fejti ki áldásos tevékenységét. Ha az immunrendszer nem jól mûködik, akkor jön elõ mindenféle probléma, az egészségünk megrendül. Viszont, ha jól mûködik, akkor harmonizálódik minden, és az egészségünk helyre áll. Én errõl meg vagyok gyõzõdve, mert így logikus, és az eddigi tapasztalataim is megerõsítenek ebben.  Még egy adalék, az ezüst kolloidról. A lányomnak a nyáron jégárpa nõtt a szemén. A tiniknél ez gyakran elõfordul. Három napig kente az ezüstkolloiddal, és elmúlt. Ez is érdekes, de az még inkább, hogy az elsõ kezelés után már szinte szemmel látható volt a javulás. A piros színû elváltozás elhalványult, és a feszítõ fájdalom megszûnt, tehát úgy gyógyult, hogy közben nem voltak kellemetlen fájdalmai.  Lantos Józsefné Rózsa

 Ezüst kolloid oldat Belsõleg használva:  11.) 2007. decemberében elkaptam egy csúnya vírusos hasmenést. Ennek következtében folyamatosan a Wc-re rohangáltam, emellett pedig belázasodtam, és nagyon fáradtnak éreztem magam, és étvágyam sem volt.    Ekkor nagyobb mennyiségben kezdtem fogyasztani az ezüstöt (3 – 4 óránként ittam egy fél kupaknyit) a gyorsabb gyógyulás érdekében. Így végül kevesebb mint két nap alatt teljesen rendbe jöttem.    Azóta napi egy kupakkal iszom. Mostanáig lassan egy év telt el, és mindössze egyszer voltam beteg, ami azért is nagy szám, mert én magam jelenleg még egy általános iskola büféjében dolgozom, ahol bizony nap mint nap megfordul jó néhány gyerek, betegséggel és anélkül egyaránt.  Egy enyhe torokfájásom volt, de az is gyorsan elmúlt, miután növeltem a bevitt ezüst kolloid mennyiségét. 

 Külsõleg használva:  12.) A nyáron volt egy kisebb kerékpár balesetem. Elestem, a testem jobb oldala érte a földet. Tele voltam kék zöld foltokkal, és a bal lábamon az ülésem csúnyán felhorzsolta a bõrt. Naponta többször befújtam a sérült felületet, így egy hét alatt teljesen begyógyult. Alig látszik valami a sérülésbõl.  13.) Krumpli pucolás közben egy krumpli hámozóval levágtam egy kis darab bõrt a bal kisujjam végébõl. Nem volt olyan komoly, mégis nagyon vérzett. Ezüsttel fújkáltam, így gyorsabban elállt a vérzés. A késõbbiekben pedig naponta többször ráfújtam az ezüstöt az ujjam végére. Néhány hétbe sem telt, és úgy eltûnt, mintha meg sem történt volna az a kis baleset.  14.) Mivel iskolai büfében dolgozom, idõnként szükséges fasírtot sütnöm. Ilyenkor akármennyire is próbálok ügyes lenni, majdnem mindig megégetem magam. Sütés közben, amikor belehelyezem a fasírtot az olajba, az olaj úgy fröcsög, hogy én is kapok belõle rendesen.  Az ezüst kiválóan használható égési sérülésekre. Nem véletlen, hogy külföldi égési klinikákon is használják.  A megégetett részt, vagy részeket azonnal befújtam. Így szinte rögtön enyhül az a szúrós, égetõ érzés, ami ezzel járni szokott. Eddig még mindig sikerült megelõznöm azt, hogy komolyabban nyoma maradjon a sütés okozta égési sérüléseknek.   
Ifj. Tóth Lajos

 15.) Számtalan gyógyítási lehetõséget próbáltam ki vele. Erösen bevertem a homlokomat a munkahelyen, aztán estére vattával felitattam és bedörzsöltem (5-6 alkalommal) a púpos részt. Két nap elteltével elmúlt a sebem.A lábizzadás ellen kitûnõ a hatása. Meggátolja a további izzadást, sõt a cipõbe is lehet befújni szóróflakon segítségével. Makacs bõrkeményedést a fekete iszappal kombinálva kell használni. Ajkamon herpesz keletkezett, bedörzsöltem vattával és másnap elmúlt.
Bognár Csaba
 

 Kaptam tõlük 2  gyönyörû fürt szõlõt,!   Nem akartuk el fogyasztani egyszerre gondoltam,  egy kísérletben fogok,nézzük csak mit tud az ezüst kolloid igazából meg tudja e akadályozni a baktériumok terjedését , egyszóval meg akadályozza e a szõlõ rohadását.  Az elsõ hét után az a fürt amelyet nem szórtam be ezüsttel el kezdett Szinezõdni ,tehát el kellet fogyasztani .A másik fürt amelyet beszórtam ezüst kolloiddal az a kilencedik héten kezdett Szinesedni akkor fogyasztottuk el.  Tehát igen az ezüst kolloid nem / csak/ gyógyít de tartósít is.  Azóta a zöldféléket amelyeket a hüttöbe tárolok minden esetben be szóróm ezüst kolloiddal,hiszen meg öli a baktériumokat. Ha el akarod rakni télre az almát ,tedd te is azt, amit én tettem a szõlõvel.  Sok sikert.  Wirth Gézáné Juci Pécs.  Üdvüzlettel: Farkas Tímea  

 18.) A kolloidokat naponta 2x1 teáskanállal fogyasztom. Nekem szeptemberben alsó részleges fogsort kellett készíttetnem (sajnos), és persze az ínyemet teljesen feltörte. Ekkor kezdtem el használni többek között az ezüstkolloidot, ezzel öblögetve az ínyemet, elmúlt az ínygyulladásom, azóta nem sebesedett ki, nem gyulladt be a fogsor alatt az ínyem. De nagybátyám, amikor elesett, lehorzsolta a térdét, és az ezüstkolloiddal befújva naponta 3-szor a sebet, csillapította a fájdalmát, és 2 nap alatt begyógyult a horzsolásos seb. Még szeptemberben elkezdett fájni a torkom, a fülem, és éppen az idõben kezdtem el inni az ezüstkolloidot, 1 nap alatt elmúltak a fül- és torokfájdalmak, és azóta elkerültek a megfázásos betegségek is. Szvatek Lászlóné – Anikó

 19.) Kerbolt Attiláné vagyok, az ezüstkolloiddal szerzett tapasztalatomat szeretném veletek megosztani. Van egy kutyusom Mex, és pár hónappal ezelõtt, a szemei között kezdett szépen kihullani a szõr. A bõre színe is teljesen elváltozott, és viszketett neki. Hívtam az állatorvost, mondta hogy ez gomba, több kutyát kezel most a környéken ilyen fertõzéssel. Hozott egy Indiából származó gyógynövényes spray-t. Mindig tisztítottam a felületet és napjában többször fújtam. De a vattapamacson csak ott voltak a szõrök. Na, megúntam a dolgot, letettem a spray-t, fogtam az ezüstkolloidot. Napjában többször adagoltam nagykanállal a száján keresztül belsõleg és fújtam a bõrre is közvetlenül. Mára megint teljes pompájában van a kedvencem. :o) 
u.i. A képen már gyógulófélben van, de még létszik, hogy hol volt a szõrhullás
.

Kerbolt Attiláné

 20.) A jobb arcomon évek óta, kb. 4 cm-es, köralakú, vörös folt van, gennyesedésre hajlamos kiütésekkel. Gyógyszertári készítményektõl, krémektõl sem múlt el, vagyis használatuk semmilyen változást nem hozott.  Az ezüstkolloidot, mint antibakteriális, vírusölõ, bõrfertõzésre is alkalmazható szert ajánlották.  Külsõleg borogatásal, lemosással kezelem az arcomat. Belsõleg naponta 2x1 teáskanálnyit fogyasztok belõle.  Két és fél hónapos szedés, borogatás, lemosás után a folt sokkal halványabb lett, a kisebb kiütések teljesen elmúltak, egy, ami gennyes, még makacsul tartja magát. Az eddig elért eredményt csodálatosnak tartom, hiszen évek óta fennáll a probléma, és mint már említettem, egyetlen kezelési mód sem használt.    21.)              Néhány héttel ezelõtt köldökömben apró vérpöttyök jelentek meg és erõs szúrást éreztem benne, - gyógyfürdõi kezelésekre járok, feltételeztem, hogy valamilyen fertõzést szedhettem össze. Négy napon keresztül, naponta többször beleöntöttem az ezüstkolloidból. Elõször apró gennyes gömböcskék jöttek ki belõle, végül a fájdalom is teljesen elmúlt.  Amikor a gyógyfürdõbe megyek, elõtte mindig öntök egy kicsit a köldökömbe, és ami kicsurogna, azt jól belemasszírozom a bõrbe a köldököm körül.     22.)   Az ezüstkolloid pozitív hatását az egyik cicámon is megfigyeltem. A cica allergiás, oka ismeretlen. Idõnként az állán, száján, hasán, olykor a lábán kis piros foltok,kipirosodások jelennek meg. Mivel erõsen nyalogatja, a szõrzete azokon a részeken kihullik vagy ritkább lesz. Többször bekentem az érintett testrészeit, kb. 1 héten keresztül és a piros foltok eltüntek.     A másik cicám, a tenyerembõl ösztönösen lefetyeli az ezüstkolloidot, mintha „tudná, hogy az milyen jó hatású az õ számára is".
Szabó Ibolya
 

 23.) Párom 43 éves, kb 6-7 éve jelentek meg az alkarján sötétbarna, szemölcsszerû foltok.  3 hét alatt (naponta 1x kente ezüstkolloiddal a bõrét) a kis foltok eltûntek, a nagyobbak visszafejlõdésnek indultak, már alig láthatóak.  A jobb könyökén 2 éve kialakult egy 1x1 cm-es kinövés, amit ki akartak vágni neki az orvosok.  Az ezüstkolloid 3 hét alatt "eltüntette" , már csak olyan, mintha bõrkeményedése lenne.                  Nagyobbik leányom, aki 18 éves, arcbõre pattanásos, mitesszeres, ráadásul hatalmas gyulladt foltok voltak az arcán (állán, arcán, homlokán).  Egy hét után, napi 2x-i ezüstkolloidos arc áttörléssel a piros foltok eltûntek az arcáról.                  Kisebbik leányom,16 éves, egy éjjel 40 fokos lázzal és nagyon fájó, gyulladt torokkal került orvoshoz.  Felkészítettek, hogy több napig lesz ilyen magas láza, antibiotikumot írtak neki.  Napi 3x1 evõkanál ezüstkolloid mellett ( az antibiotikumot nem szedte) már nem lett magas láza , csak hõemelkedése. A torka 5 nap alatt helyre jött. 
 
24.) Több, mint fél éve az alsó lábszárakon, mindkét alkaron ismeretlen eredetû bõrgyulladás jelent meg, csúnya, viszketõ vörös foltok formájában. Az orvosi kezelések és szerek nem sok eredményt hoztak. Az ezüst- és aranykolloiddal naponta többször is lemostam, borogattam az érintett területet. Valamivel halványabbak lettek a foltok és kevésbé viszkettek, de sajnos visszatértek a tünetek. Ebbõl nem volt nehéz arra következtetni, hogy ezek a bõrelváltozások belsõ okokra vezethetõk vissza. Ezt a feltevésemet igazolta az ezüstkolloid belsõleg, rendszeres (napi 2x1 nagyobb teáskanálnyi mennyiség) fogyasztása. A viszketõ vörös foltok halványabbak lettek, a viszketés is mérséklõdött, illetve egyes helyeken meg is szûnt.  Szemüveges vagyok, olvasáshoz elég erõs dioptriára van szükségem. Meglepõdve vettem észre többször, hogy a távoli szemüvegemmel apró betûket olvasok, vagyis látok.                  Mind az öt termékrõl csak jó tapasztalatokat szereztem, még akkoris, ha csak rövid ideje fogyasztom valamennyit.

Illés Ágnes 
  
 
25.) 3 hónapos volt a lányom, mikor rajta is, mint a nõvérein elkezdtek megjelenni az ekcémás foltok az egész testén. Az ezüst kolloidon rajta van hogy 8 év alatt nem alkalmazható ezért elõbb konzultáltam a védõnõvel. Beleegyezésével a fürdõvizébe kezdtem el adagolni az ezüstöt, minden este kb egy kanálnyit. Pár nap múlva látszott a javulás. Két hétig folytattam. A bõre olyan szép amilyennek illik. 
Marosffy Veronika
   
26.)          A párom lábán több, mint fél éve folyamatosan rajta volt a fekéjes jellegû, mindnig megújuló seb. A bõrgyógyász már különbözõ krémeket adott rá, hormontratalmúakat is, de még csak javulást sem ért el nála. Az ezüst kolloiddal naponta kétszer háromszor nedvesítettük meg a felületet és egy hét múlva a seb megváltozott varrasodni kezdett és a széleinél összehúzódni. Mostanra teljesen meggyógyult. Köszönjük! 
Böndörné Süli Vera

27.) Körömgomba miatt kezdtem el ennni is meg ecsetelve is alkalmazni az ezüstkolloidot. Egy hónapja használom és látszik ahogy nõ a lábujjamon a köröm az új rész teljesen ép
  Férjem lába excémás volt Ezüst kolloiddal kezeltük, így már nem hólyagosodott fel. Gyönyörûen beszáradt, és a gyulladást is csökkentette.  A vejem hátát is kezeltük ezüsttel, mert zsírmirígy túltengése van, pár kezelés után leszáradtak a pattanások.
 
Halmainé Farkas Melinda  

28.) Fényérzékeny volt a szemem ami az autó vezetésnél elég kellemetlen, és olvasni is csak nehezen tudtam az apró betûs Bibliámat,mert egy szemölcs volt a szemfenéken, amitõl állandóan könnyezetem. Az
Ezüst kolloidotcsepegtettem a szemembe  és két hónap alatt tünetmentes lettem.  Kovács Emma 29.)  Házi"patikaszerként" javaslom mindenkinek külsőleg, belsőleg. Jön a náthás, infulenzás időszak, ilyenkor megelőzés jelleggel fogyasztom az EZÜSTKOLLOID-ot.Napégésre, égési sérülésekre,sebekre rendkívül hatékony. A gyomorégésemet is kordában tudom tartani vele.A kutyánkat babéziából, a macskánkat valami ismeretlen nyavalyából/valószínű, mérgezett egeret evett/ meggyógyítottuk.A szomszéd cicája ugyanakkor elpusztult.Még kerti felhasználásáról is hallottam gomba és egyébb betegségek ellen. Nem régiben egy kandidás hölgy állapota javult jelentősen az ezüst segítségével. Sorolhatnám tovább, ha kipróbálja mindenki, még további jó tapasztalatok fognak felkerülni ide, a listára. 30.) Az ezüst kolloidot 1 éve ismerem és használja családom, valamint ismeröseim ,kollegáim.
Valóban igaz az állitás ,hogy hatása rendkivüli!
Ha csak az apró bör, nyálkahártya, köröm, szájüreg fertözéseket-gyulladásokat rendkivül rövid idő alatt megszünteti, már akkor is megéri megvenni.

Üdvözlettel Nagy Gusztáv
 

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.