Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                                                Magas Hatóanyagtartalommal    

                                                                   

                                          

             Flavin H7

                                 Az ANTIOXIDÁNS bomba!

                                      MEGSZÜLETETT!

               Flavin H7

                           H 7

                   Az ANTIOXIDÁNS bomba!

                                                   H7

                Az ANTIOXIDÁNS bomba!

Kép
ANTIOXIDÁNS bomba!
Image1kicsi.jpg
 
Image5kicsi.jpg
H7

Az ANTIOXIDÁNS bomba!

Image7kicsi.jpg
H7

Az ANTIOXIDÁNS bomba!

Image3kicsi.jpg

  Flavin H7 Hydrogenergy.

A Flavin és a Hidrogén fúziójával új energiához jutnak a sejtjeink Hidrogén az egyetlen légnemű antioxidáns.

 A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású tartalommal rendekező folyadék forradalmi újdonság az étrendkiegészítők palettáján.

 A benne levő természetes növényi flavonoidok szabadgyök befogó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az egészségünk védelmében.

Miért jó ha több a Hidrogén a szervezetünben? *Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. *A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést! *A magas hidrogénaktivitás, a redukáló hatást növeli. *Ez a szabadgyökök megkötésének egyik legújabb és legeredményesebb módszere.

*A redukció, a szervezet működése során az oxidatív stressz hatására *bekövetkezőkárosodások gátlására is alkalmas biokémiai folyamat. *Abban a pillanatban amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő *szervezetben, reakcióba lép és semlegesíti. *Így a szabadgyök azonnal elveszti kártékony sejtkárosító hatását.

*A kutatások révén sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű *molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a *szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni *szabadgyökmegkötő hatását. * Erős redukciós képessége van, amely mérhető:ORP -mV. Az ORP érték egy oldat *oxidációs és redukciós képességét jelző szám.

 Minél alacsonyabb az ORP érték, annál *redukálóbb az oldat. Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkező szabadgyökök is sikeresen megköthetőek, mert a sejtmembrán nem okoz akadályt az apró Hidrogénnek ! Antioxidáns hatás A flavonoid tipusú vegyületek szerkezetüknek köszönhetően jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek.

 Rendszeres fogyasztásuk csökkenti a környezeti hatások által a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan müködését! Csökkentik az érelmeszesedést Az érelmeszesedés a szervezetben bárhol kialakulhat a verőerek falán, tipikusan a szívkoszorúereken, a végtagokban és agyi erekben jelentkezik.

 Számos tudományos közlemény támasztja alá, hogy a flavonoidok rendszeres szedés esetén antioxidáns és érfalstabilizáló hatásuk révén lassítják, gátolják a meszesedés kialakulását. Szív és érrendszer védelm A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív -és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve az érfalak rugalmasságát.

 Csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejtenek ki trombózis ellen. Allergiaellenes hatás Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.A flavonoidok egyéb kedvező élettani hatásai mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek.

 Kép

06207772706 

 

 

A mappában található képek előnézete Flavin H7 Hydrogenergy