Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

                               Gyermekvitaminok                   

Tel:) +36207772706

Kép


 
 Kép                                                              Child First Defense 120 ml
 
Crystal Child First Defense /Első védelem/ (120ml)
 
Olívalevél-kivonatot és orbáncfüvet tartalmazó étrend-kiegészítő. Az oliva levél, orbáncfű, nyugati vörösfenyő arabinogalaktán hatóanyagai az azonnali, hatékony, a szervezet ellenálló képességét növelő hatásukról ismertek. Kézzel válogatott gyógynövényeket tartalmazó, a gyermekek számára minden életkorban hossszú illetve rövid távon is alkalmazható készítmény. A grapefruit-mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzim hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a graperuit-mag alkalmazásával kapcsolatban. 
 
Összetevők: Tisztított víz, olívalevél-kivonat, orbáncfű (St.John's Wort), glicerin, vörösfenyő arabinogalaktán, citromsav, grapefruit-mag kivonat, stevia, kálium-szorbát, gumiarábikum.

 Felhasználási javaslat: 3-14 év: 15 ml/nap (3 teáskanál/nap). Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  Kép                                    Crystal Child Aller-Care 120ml 

 Crystal Child Aller-Care szőlő ízesítéssel (120ml)

Fekete bodza kivonatot és amla(indiai egres) kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő. A bodza, indiai egres, szőlő mag-héj kivonat, bromelain enzim (ananász kivonat) hatóanyagai elősegítik, hogy a gyermekek immunrendszere ellenállóbbá váljék a környezeti irritációkkal szemben, ezen növények a népgyógyászatban az allergiás reakciók csökkentésére használatosak, időszakos védelmet biztosítva a gyermekek számára. A grapefruit-mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzim hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását.
 
Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a graperuit-mag alkalmazásával kapcsolatban. Összetevők: Tisztított víz, fekete bodza kivonat, amla(indiai egres) kivonat, bromelain, C-vitamin, szőlőmag-héj kivonat, citromsav, fruktóz, grapefruit-mag kivonat, természetes szőlő aroma, kálium-szorbát, cink-glükonát.
 
Felhasználási javaslat: 3-6 év: 3x5 ml/nap (3x1 teáskanál/nap). 7-10 év: 4x5 ml/nap (4x1 teáskanál/nap). 11-14 év: 5x5 ml/nap (5x1 teáskanál/nap) Közvetlenül, illetve a gyermekek kedvenc italába keverve is adhatjuk! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  

Kép  Crystal Child C Vitamin 120ml

 

Crystal Child C-Vitamin (120ml) Folyékony C-vitamin, narancs ízesítéssel. 

 

 

 

Kép  Crystal Child Csukamájolaj 240 ml

 Crystal Child Csukamájolaj eper ízesítéssel (240ml) Tisztított Arctic csukamájolajat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Számos kultúrában azért adták már több generáción át a gyermekeknek őseink a csukamáj olajat, mert észrevették, hogy egészségesebbek és talpraesettebbek lettek a gyerekek. A modern tudomány ezt a bölcsességet alátámasztja. A CrystalChild biztosítja a világ legtisztább, elérhető csukamáj olaját. Minden egyes üveg tartalmát szennyezőanyagok tekintetében bevizsgálják, PCB, dioxin, fém, higany, illetve más szennyezőanyagokat keresve, ezáltal a legmagasabb minőséget nyújtják.

Összetevők: Tisztított Arctic csukamájolaj, DHA (dokozahexánsav), EPA (eikozapenténtaénsav), egyéb omega-3 zsírsav, természetes eper aroma, A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin. Felhasználási javaslat: 3-14 év: 5-10 ml (1-2 teáskanál/nap). Halat tartalmaz.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 Kép                                                            Crystal Child D3 Vitamin 30 ml

 

 

 Crystal Child D3-Vitamin (30ml) D3-vitamin, erdei gyümölcs ízesítéssel. 

A D vitamin egyensúlyban tartja a gyermekek kalciumháztartását, segíti a kalcium felszívódását és gátolja annak kiválasztását, így biztosítja a csontképzéshez nélkülözhetetlen kalcium mindenkori megfelelő mennyiségű jelenlétét.

Összetevők: Ioncserélt víz, növényi glicerin, természetes erdei gyümölcs aroma, D3- vitamin. Felhasználási javaslat: 3-14 év: 0,4 ml/nap (8 csepp/nap). Gyümölcslébe, vagy a gyermekek kedvenc italába keverve is adhatjuk.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

Kép                                            Crystal Child Echinacea 30ml 

 

 

 Crystal Child Echinacea (30ml) Folyékony echinacea, narancs ízesítéssel. 

Az echinacea több hatóanyagáról vélik úgy, hogy az immunrendszert erősíti, és az utóbbi években az egyik leggyakrabban használt gyógynövénnyé vált világszerte. Egyetlen más növénynek sincs olyan jelentősége antimikrobás, fertőzés-gátló és gyulladásgátló hatását tekintve, mint a kasvirágnak.

Összetevők: Ioncserélt víz, glicerin, echinacea purpurea extraktum, echinacea angustifolia extraktum, fruktóz, természetes narancs olaj.

Felhasználási javaslat: 12-14 év: 2 ml/nap (4x10 csepp/nap). Gyümölcslébe, vagy a gyermekek kedvenc italába keverve is adhatjuk. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 Kép 

                                           Crystal Child Kolostrum 50g 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép Crystal Child Multi vitamin 240 ml 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép  Crystal Child Pure DHA  90 db kapszula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép Crystal Child Eszenciális zsírsavak (EFA) 240ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép Crystal Child Folyékony Kalcium Magnézium 480ml

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

 

Crystal Child Folyékony Kalcium Magnéziummal természetes narancs ízesítéssel (480ml) 

Kalciumot és magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő. A kalcium és a magnézium a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagok közé tartozik. Szükség van kalciumra és magnéziumra a gyermekek egészséges csontjainak és fogainak fejlődéséhez, a szabályos szívműködéshez, vérkeringéshez és az idegek, izmok hatékony működéséhez. A készítmény D-vitamint is tartalmaz, amely segíti a kalcium felszívódását és hasznosulását. A Cink fontos szerepet tölt be a szervezet anyagcseréjében és az immunrendszerben. Izomzatunk, bőrünk, hajunk, szemünk és körmünk igen sok cinket tartalmaz.

Összetevők: Tisztított víz, fruktóz, kalcium (citrát), magnézium(citrát), citromsav, természetes narancs aroma, xantán, kálium-szorbát, cink(citrát), D-vitamin.

Felhasználási javaslat: 3-6 év: 15 ml (1 evőkanál /nap). 7-10 év: 30 ml (2 evőkanál /nap). 11-14 év: 45 ml (3 evőkanál/nap) Összekeverhetjük gyümölcslével, vagy a gyermekek kedvenc italával.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!  

 

Esszenciális zsírsavak (EFA) természetes vajkaramella ízesítéssel Létfontosságú omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő.

A létfontosságú zsírsavak fontos szerepet játszanak a gyermek fizikai, mentális fejlődésének elérésében. Mind az omega-3, mind az omega-6 zsírsavak kulcsfontosságúak a szív és az agy működése szempontjából, valamint a fejlődés és a növekedés során. Összetevők: Ökológiai finomítatlan len olaj, organikus napraforgó olaj, organikus finomítatlan tökmag olaj, organikus extra szűz olíva olaj, természetes vajkaramella ízesítés.

Felhasználási javaslat: 3-6 év: 2,35 g (1/2 teáskanál/nap). 7-14 év: 4,7 g (1 teáskanál/nap). Tegyük e zsírsavakat a gyermekek mindennapi étkezésének részévé, közvetlenül adagolva, vagy keverjük bele gyümölcslébe, zabpehelybe, pudingba, palacsintába. Fontos! Ne főzzünk ezzel az olajjal, ne forraljuk!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Crystal Child Pure DHA kapszula áfonya ízesítéssel (90db) 

Tiszta DHA-t (dokozahexán savat) tartalmazó étrend-kiegészítő. DHA (dokozahexán sav) egy omega-3 zsírsav, létfontosságú szerepet tölt be a gyermekek agyának fejlődésében és működésében. Az emberi agy 60 %-a eszenciális zsírokból és olajokból táplálkozik, épül fel és működik. A DHA teszi ki a szem retinájának 50-60 %-át, aminek a látásélesség szempontjából van jelentősége. A csecsemők és a kisgyermekek neurológiai fejlődésében létfontosságú a megfelelő mennyiségű DHA jelenléte. Fontos szerepe van a memória működésében, áttételesen pedig a tanulási és kognitív képességek létrejöttében. Minden egyes palack tartalma igazoltan higany-, PCB, illetve dioxinmentes.

Összetevők: Tisztított víz, DHA (dokozahexán sav), tisztított sarki csukamájolaj (tőkehalmáj olaj), zselatin (halból származó), EPA (eikozapentaén sav), lecitin, glicerin, egyéb omega-3 zsírsav, természetes málna aroma, aszkorbil-palmitát, A-vitamin, D-vitamin, Evitamin.

Felhasználási javaslat: 3-6 év: 4-6 kapszula/nap. 7-14 év: 6-8 kapszula/nap. Halat tartalmaz! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Crystal Child Multi vitamin és Ásványi anyag komplex narancs/mangó ízesítéssel (240ml)

 Multivitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Multivitamin-ásvány: Mesterséges édesítők, ízesítők és adalékanyagok nélkül. A létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok támogatják a gyermekek egészséges fejlődését, az immunfunkciókat, valamint a lelki és mentális vitalitást. A grapefruit-mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzim hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását.

Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a graperuit-mag alkalmazásával kapcsolatban.

Összetevők: Tisztított víz, fruktóz, C-vitamin, szója lecitin, xantán, kalcium, citromsav, természetes naracs/mangó aroma, grapefruit-mag kivonat, kolin, inozitol, magnézium, kálium, B3- vitamin, B5-vitamin, cink, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, mangán, folsav, biotin, jód, szelén, A-vitamin, béta-karotin, króm, D3-vitamin, B12-vitamin, E-vitamin.

 Felhasználási javaslat: 3-6 év: 10 ml/nap (2 teáskanál/nap). 7-10 év: 10-20 ml/nap (2 - 4 teáskanál/nap). 11-14 év: 20 ml/nap (4 teáskanál/nap). Közvetlenül, illetve a gyermek kedvenc italába keverve is adhatjuk! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Crystal Child Kolosztrum Probiotikumokkal (50g) narancs/ananász ízű por Kolosztrumot tartalmazó étrend-kiegészítő.

 A kolosztrum a természet első tápanyaga az immunrendszer számára. Természetes úton, probiotikumokkal erősíti a gyermekek immunrendszerének vitalitását. A kolosztrum nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet védekező rendszere szempontjából hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

Összetevők: Szarvasmarha kolosztrum, rizs tokoptrienols, frukto-oligo-szacharid, probiotikumok, fruktóz, gyümölcslé koncentrátum, narancs /ananász aroma.

Felhasználási javaslat: 3-6 év: 2 g/nap (1/2 teáskanál/nap). 7-10 év: 4 g/nap (1 teáskanál/nap). 11-14 év: 6 g/nap (2 teáskanál/nap). Tejfehérjét tartalmaz! Keverjük vízbe, gyümölcslébe, vagy bármely ételbe!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. Az alapvető antioxidánsként jól ismert C-vitamin létfontosságú az egészséges immunfunkciók eléréséhez. A napi használata segít megőrizni a teljes egészséget. A grapefruit-mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzim hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a graperuit-mag alkalmazásával kapcsolatban.

Összetevők: Tisztított víz, C-vitamin, fruktóz, grapefruit-mag kivonat, glicerin, természetes narancs aroma, kálium-bikarbonát, kálium-szorbát, xantán . Felhasználási javaslat: 3-6 év: 2,5 ml/nap (1/2 teáskanál). 7-10 év: 5 ml/nap (1 teáskanál). 11-14 év: 10 ml/nap (2 teáskanál) Összekeverhetjük gyümölcslével, vagy a gyermekek kedvenc italával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 06207772716