Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

                                                    Közlemény!

A weboldalon található, ill. megvásárolható készítményekkel kapcsolatos, ill. azok gyógyhatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek!

Előfordulhat, hogy bizonyos elemeiben nem egyezik a konzervatív orvoslás felfogásával.

Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok közzétevői, a weboldalon olvasható információkkal szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak.

A feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos) folytatott konzultációt.

Ha úgy érzi, az Ön adott problémájára, betegségére vonatkozólag függőben maradt kérdései maradtak a weboldalon forgalmazott termékek arra való alkalmazásával kapcsolatban, a vásárlást megelőzően forduljon szakemberhez!

Termékeink hagyományos orvosi értelemben nem „gyógyítanak”, de olyan természetes hatóanyagokkal rendelkeznek, amelyek a hagyományos táplálkozással nem elegendő mennyiségben vihetők be.

Ezért a koncentrált formátumban bevitt elsősorban növényi hatóanyagok (antioxidánsok, flavonoidok, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, többszörösen telítetlen zsírsavak, stb.) hozzásegítenek az egészség megőrzéséhez, illetve annak helyreállításához!

Fontosnak tartjuk, hogy a termékek összetevőinek élettani értékeit az egészségmegőrzésben betöltött szerepüket kiemeljük, erre a fogyasztók figyelmét felhívjuk!

A termékekben található hatóanyagokról a leírásokat – többek között – az interneten is megtalálható orvosi és természetgyógyászati leírások alapján gyűjtöttük össze, ezzel is segítve látogatóinkat a könnyebb tájékozódásban!

 

A mappában található képek előnézete Flavin H7 Hydrogenergy

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.