Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Kép 

 

                                                                                    -Lyme-kór
-tüdogyulladás
-candida
-szem-fül-száj és torokgyulladás
-herpesz
-gyomorfekély
-külsoleg sebekre, ekcémára, viszketo kiütésekre, csípésekre, szemölcsökre, szem- és borgyulladásokra is kitunoen alkalmazható.
-immunrendszer erosítés
-magzati fejlodés elosegítése
-csont regeneráció
   

 Az ezüst ősidok óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Miért gyógyító hatású az ezüst kolloid oldat fogyasztása?
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozóval szemben van ellenálló hatása, azokat kb. 6 percen belül elpusztítja- a Science Digest magazin (1978 / 03.) közlése. Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani! A vastagbélben lévo hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben szívódik fel.
Az ezüst külso és belso felhasználására alkalmas méretei szerint megkülönbözetünk
-ezüst kolloidot
-nano ezüstöt
-ezüst proteint.
Ezen oldatokat egy speciális elektromos készülék segítségével készíthetjük el. Nano és kolloid ezüstöt víz-, ezüst proteint fehérje- közegbe tudunk készíteni. A Nano Silver Koncentrátum külsoleg alkalmas arra, hogy a lakókörnyezete higiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatás mentes, antibakteriális védelemmel lássa el. A kertben a növények bakteriális és gombás betegségeit kezelheti vele. Használhatjuk ivóvíz fertotlenítésre is.

 A jó minoségu ezüst oldat fogyasztása pl. a következo betegségek gyógyítása esetén bizonyult hatásosnak:
-candida,-tüdogyulladás,Lyme-kór
-szem-fül-száj és torokgyulladás
-herpesz
-gyomorfekély
-külsoleg sebekre, ekcémára, viszketo kiütésekre, csípésekre, szemölcsökre, szem- és borgyulladásokra is kitunoen alkalmazható.
-immunrendszer erosítés
-magzati fejlodés elosegítése
-csont regeneráció
Az ezüst oldat belsoleg való alkalmazás csak kúraszeruen javasolt!
A jó minoségu ezüst oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Az ezüst kolloidot együttes napi használata támogatja és erosíti a szervezet természetes védekezo rendszerét az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. Hogy maximálisan felszívódjon, evés elott 5-10 perccel fogyasszuk el. Használja Ön is otthonában a természet adta lehetoséget az ezüst oldatot gyógyulása, vagy környezete tisztántartása céljából.

                                                        

Kép

 

Kép

A nélkülözhetetlen ezüstkolloid
Kolloid ismertetők
Az ezüst nem csak nemesfém, de egyúttal az emberi szervezet normális működéséhez szükséges, fontos nyomelem is.
A kolloid ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni adalékként. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.
Sok baktérium-, gomba-, és vírusfajta specifikus enzimet használ az anyagcseréjéhez. Az ezüst katalizátorként működik, és hatékonyan bénítja meg ezt az enzimet. Minden tesztelt gomba-, baktérium-, véglény-, parazitafajtára és sok vírusra nézve mérgező hatású. A primitív életformák ellen az ezüst olyan mérgező, mint a legerősebb kémiai fertőtlenítőszerek. Nem ártalmas viszont az emberi enzimekre, sem az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Mindenféle kórokozó szervezetet hatástalanít 6 perc alatt. Az ellenálló képességek nem tudnak kifejlődni. A szervezetünk nem szokik hozzá.
A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszerünk lenne.
A modern orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra. Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében, az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.
Dr. Robert O. Becker vizsgálatai szerint az ezüst igen hatásos csontregeneráló is, törésnél 50%-al lerövidíti a gyógyulás idejét. Ezenkívül elősegíti a bőr és más finomszövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat. Ezen előnyös hatások miatt már 1930-ban vékony, baktériumölő ezüstfóliákat javasoltak sebkötöző anyagként, és használtak sikerrel. Napjainkban az USA sebészeti és égéskezelő klinikáinak 70%-ában alkalmaznak ezüstöt.
Dr. Björn Nordenström, a svéd Karolinska Institute-nál ezüstkolloiddal kezelt rákbetegek gyógyulásáról számolt be. Állítja, hogy gyors gyógyulást eredményezett azoknál, akiket más orvosok reménytelennek tartottak. Nordenström professzor, és az osztrák dr. Rudolf Pekar nevéhez fûzõdik egyébként az ECT (Elektro-Cancer Treatment), ami egy igen hatásos rákterápia (kb 86%-os sikerrel).
Hogyan hat az ezüstkolloid?
A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüstkolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Az ezüst a kórokozók pusztulását úgy idézi elő, hogy a baktériumokba, gombákba, parazitákba kerülve gátolja a tiolenzimek működését. Az ezüstkolloid fogyasztásának nincs mellékhatása. A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.
A jó minőségű ezüstkolloid oldatnak nincsenek káros mellékhatásai!
Más készítményekkel (homeopátiás szerek, Bach virág terápiás cseppek, gyógyszerek, stb.) nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Aranykolloiddal együtt tartósan fogyasztva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, javítja a közérzetet, fiatalon tartja a testet és a szellemet.

Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén
Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, nyelv-gyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és –sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, szamárköhögés, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére
Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása
A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését
Alkalmas a kiütések, pattanások, fekélyek, szemölcsök, ótvar, skarlát, bőrfarkas, ekcéma, herpesz, bőrrák és még számos bőrbetegség kezelésére
Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, szifilisz, gonorrhoea, kolera, malária, lepra, bubópestis, vérélősködők, lépfene, rák, leukémia, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is
Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat.

Az ezüstkolloid használata
Felnőtteknek a napi adagja 2x1 teáskanál, vagy megelőzés céljából 1 teáskanál. A gyorsabb felszívódás érdekében lenyelés előtt pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve! 06207772706

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.