Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                      Új felfedezés!! OLIMPIQ STEMXCELL

Új felfedezés - A világon elsőként egri és pécsi kutatóink készítettek olyan, természetes anyagokból álló kivonatot, amely 75 százalékkal növeli a szervezet saját őssejttermelését. A "mindenhatónak" is nevezett sejtek képesek regenerálni a beteg vagy az idő múlásával romló szerveket.

Az OLIMPIQSTEMXCELL igazi áttörést jelent az étrend-kiegészítők területén. A termék összetevőit ugyanis már évezredek óta alkalmazzák, élelmiszer-, illetve természetes medicinákként. A Magyar kutatók viszont, a világon először vizsgálták meg, hogy ezen alkotóelemek hogyan hatnak az őssejtekre! Miért OLIMPIQ StemXcell a neve? „Azért ez lett a neve, mert a különböző hatóanyagokat, mint egy olimpián, megversenyeztettük a hatékonyság szempontjából.

 Amelyik kiváló eredményt produkált, felhasználtuk" - magyarázza a kutatás vezetője. A termék napi adagja két fajta kapszulából áll: Őssejt védő (XCELL) Növényi antioxidánsokkal és flavonoidokkal biztosítjuk az őssejtek útját az azokat támadó szabadgyökök ellen.

 Fontos ugyanis, hogy ezek az őssejtek a cirkulációt segítő anyaggal arra a helyre jussanak el, ahol az átalakulást követően egy új szív, bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, hasnyálmirigy szem működőképes egészséges sejtjeivé váljanak.

 Gyümölcs és herba összetevők, magas polifenol / flavonoid, resveratrol (növényi antioxidánsok) tartalommal. Liofilizált gyümölcs mag-héj őrlemény.

Hatóanyagai: polifenolok, flavonoidok, antioxidánsok, feniletilamin, fitocianin, resveratrol Őssejt szaporító (STEMX) - Elősegíti a csontvelőben lévő őssejtek termelését - Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását - Erősíti az immunrendszer sejtregenerációs funkcióit Hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofill, organikus nanoszilicium, likopin A termék fontos állomás a biológiai terápiában, mert - az őssejt megtöbbszöröződését segítő (táp)anyag bevitele, szelíd módszerrel (elsősorban étrend-kiegészítővel) - segíthet a szervezet önvédelmi képességének erősítésében, a betegség utáni felépülésben.

 Szedési javaslat Megelőzés céljából napi egy alkalommal 1-1  kapszula bevétele az alábbi sorrend szerint:

Először az őssejt védőt majd 30-60 percet követően az őssejt fokozót szájon át, bő vízzel fogyassza el. Betegségek esetében, reggel és este 1-1 kapszula bevétele javasolt. Maximálisan bevehető napi adag háromszor 1-1 kapszula.

Ez a termék nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni, gyógyítani betegségeket.

 ! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot

Nem tartalmaz: cukrot, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, szóját, tejszármazékot, élesztőt, tartósítót.

 A termék OÉTI notifikációs száma: 2162/2007, 2163/2007 A Gyártó ISO 9001:2000 és HACCP minőségbiztosítási engedélyekkel rendelkezik.

                               AZ ÚJ OLIMPIQ!

   MÁR MINIMUM 75%-AL TÖBB ŐSSEJTÜNK LEHET!

                ÚJ! MÁR KAPHATÓ!


       ÉS A LEGÚJABB TALÁLMÁNY!

      CUKORBETEGEK RÉSZÉRE KIFEJLESZTVE:  
               MÁR KAPHATÓ!

  ÁLTALA SZERVEZETÜNK REGENERÁLNI TUDJA

  A HASNYÁL-MIRIGYET, HOGY A BÉTA-SEJTEK    ISMÉT TUDJANAK 
 INZULINT TERMELNI!


                                        Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.