Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Olimpiq StemxCell Természetes őssejtszaporítás !

                                                  olimpiq.jpg

Részlet két e-mailből:

"Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy gyermekem 4 éves lesz szeptemberben. Mindkét lábát tavaly szeptemberben kellett müteni achilles rövidüléssel. Addig csak lábújhegyen tudott járni. Azóta ez rendeződött. Mozgásában részben le van maradva kortársaitól. Beszélni nem beszél. Kromoszómailag semmiféle eltérést nem találtak. Valószinüsíthető betegségként cerebralis pareses diplegiás formáját  jelölték meg.  

Második e-mail:

"Megrendeltem az őssejt kapszulát és a Minerals 84 M terméküket is. Nagyon jó tapasztalatom van a termékkel és Önökkel szemben is! A termékeket a megrendelés után rövid időn belül megkaptam. 1 hete szedi gyermekem, mivel 4 éves lesz nem tudom lenyeletni a kapszulát vele, de a tartalmát kiöntve teába és főzelékbe megeszi. Az 1 hét alatt sokkal jobb lett az étvágya, olyan dolgokat is megkóstól, amire eddig rá se nézett, mozgásilag is javult! Eddig nagy ritkán kimondott 1-1 szót, mióta szedi a kapszulát sokkal többet beszél. Köszönöm a segítségüket.

Ország Józsefné

                                           OLIMPIQ STEMXCELL

Igen,NAGY TISZTELŐJE VAGYOK Szabó László úrnak mert tanusította számomra is, hatalmas szakértelmét.Köszönöm az ISTENNEK hogy létezik az OlimpiqStemXcell.Mikor olvasgatom betegtársaim leveleit,EGY MEGHATÁROZÓ TÉNYEZŐ mindegyik levélben szerepel.Mégpedig az "adj úram isten de azonnal",és ez úton szeretnék mindenkinek TÜRELMET JAVASOLNI.Hisz az őssejtnek idő kell ahhoz,hogy ki javítsa a "hibákat" épp ezért kérem türelmét,a siker NEM MARAD EL!

Az Olimpiq szedése elött hidje el minden lehetségeset kipróbáltam a gyógyulásom érdekében,sajnos minden lehetőség csak időszakosan volt jó.Aztán utolsó lehetőségként megpróbáltam az őssejt kapszulákat.Hatalmas meglepetésemre nagyon rövid idő elteltével megszünt az SM egy domináns tünete, a koordinációs zavar és a LÁBÖSSZECSUKLÁS.Én is 31-éves vagyok a betegségem korformája:RRMS

Állapotom: orvosaim szerint,"MEGMAGYARÁZHATATLANUL JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                      OLIMPIQ STEMXCELL                                

 5,5 éves autista fiam 3 hónapja szedi az Olimpiq StemXCellt, 1-1 kapszulát kap naponta. Viselkedése normalizálódott, nyugodtabb, dühkitörései szinte teljesen megszűntek, érdeklődőbb, jobban figyel, sokkal kezelhetőbb lett, bár úgy gondolom soha nem tartozott a legsúlyosabb esetek közé.

 

 

1-2 hónapja tudatosan mondja a "nem" szót, ha valamit nem akar megcsinálni (még nem beszél).

Reménykedem, hogy a továbbra is szépen fog fejlődni ha megkapja ezt a készítményt. Sajnos, anyagi okokból csak 1 doboz készítményt tudunk venni neki havonta.

A hasonló cipőben járó szülőknek üzenem, hogy ne adják fel a reményt és nyugodtan próbálják ki az Olimpiqet! Nekünk már 1 hét után mutatkozott eredmény!

Üdvözlettel:Egy Bp-i Anyuka

                                       

                          OLIMPIQ STEMXCELL-

           ŐSSEJTFOKOZÓ ÉS VÉDŐ

                        
                                      Mi az őssejt? 
 

A fogantatás után az embrió még ilyen mindenre képes sejtekből áll.

A fejlődés 15. napjától ezek a sejtek differenciálódnak, kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont és bőrsejtek. Marad azonban kis számban pár át nem alakult mindenre képes sejt.

A felnőtt őssejt hasonló tulajdonsággal rendelkezik, csak nehezebb a csontvelőből elkülöníteni. Az őssejtből bármilyen más egészséges sejt létrehozható felnőtt korban is, így a különböző szervek bizonyos nem működő részeit képesek újjáéleszteni.

Azzal, hogy a szervezetet rábírjuk, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset, vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

A Cell Flavin őssejtvédő kapszula az őssejtet is támadó szabadgyökök ellen a véráramban az őssejt útját antioxidánsokkal, bioflavonoidokkal biztosítjuk.

A STEM őssejt szaporító  kapszula az első és egyedülálló temék a felnőtt őssejtek szaporítására. Elősegíti az őssejtek termelését, az őssejteknek a vérből a szövetekbe való vándorlását.

 

Az OLIMPIQ STEM X CELL terápiás csomag mind a CellFlavin sejtvédő, mind a STEM őssejt szaporító     terméket tartalmazza, melyek egy komlex terápia elvégzéséhez szükségesek.

Miért OLIMPIQ StemXcell a neve?

„Azért ez lett a neve, mert a különböző hatóanyagokat, mint egy olimpián, megversenyeztettük a hatékonyság szempontjából. Amelyik kiváló eredményt produkált, felhasználtuk" - magyarázza a kutatás vezetője.

A termék napi adagja két fajta kapszulából áll:

Őssejt védő (X CELL)

Növényi antioxidánsokkal és flavonoidokkal biztosítjuk az őssejtek útját az azokat támadó szabadgyökök ellen.

Fontos ugyanis, hogy ezek az őssejtek a cirkulációt segítő anyaggal arra a helyre jussanak el, ahol az átalakulást követően egy új szív, bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, hasnyálmirigy szem működőképes egészséges sejtjeivé váljanak.

Gyümölcs és herba összetevők, magas polifenol / flavonoid, resveratrol (növényi antioxidánsok) tartalommal. Liofilizált gyümölcs mag-héj őrlemény.
Hatóanyagai: polifenolok, flavonoidok, antioxidánsok, feniletilamin, fitocianin, resveratrol

Őssejt szaporító (STEM X)

- Elősegíti a csontvelőben lévő őssejtek termelését
- Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását
- Erősíti az immunrendszer sejtregenerációs funkcióit
Hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofill, organikus nanoszilicium, likopin

A termék fontos állomás a biológiai terápiában, mert - az őssejt megtöbbszöröződését segítő (táp)anyag bevitele, szelíd módszerrel (elsősorban étrend-kiegészítővel) - segíthet a szervezet önvédelmi képességének erősítésében, a betegség utáni felépülésben.
Szedési javaslat

 

Megelőzés céljából napi egy alkalommal 1-1 kapszula bevétele az alábbi sorrend szerint:
Először az őssejt védőt majd 30-60 percet követően az őssejt fokozót szájon át, bő vízzel fogyassza el.
Betegségek esetében, reggel és este 1-1 kapszula bevétele javasolt.
Maximálisan bevehető napi adag háromszor 1-1 kapszula.

Ez a termék nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni, gyógyítani betegségeket.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Nem tartalmaz: cukrot, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, szóját, tejszármazékot, élesztőt, tartósítót.

A termék OÉTI notifikációs száma: 2162/2007, 2163/2007
A Gyártó ISO 9001:2000 és HACCP minőségbiztosítási engedélyekkel rendelkezik.

                   

Kiszállítás GLS  futár mszolgálattal a helyszinre uitánvéttel 
10000 ft feletti vásárlásnál nincs kiszállítási díj!
10000 ft alatt 1200 ft kiszállítási dijat számolunk fel.
 

 

 

OLIMPIQ-és........Terméktapasztalatok!!   1..-20-ig

--1.)-R. Istvánné
Ismerősöm férje, aki 64 éves már a negyedik agyvérzést kapta. Az egyik fele lebénult,keze és lába lógott, enni nem tudott. 4 hónap Olimpiq StemxCell szedés után, állapotán nagy változás következett be. Járókerettel már tud járni,a beszéd és a táplálkozás sem esik már nehezére.                                                                                                                         

--2.)-T. Anita
Kisfiam csökkentlátó, látóideg sorvadással született. Közelre és távolra is igen gyengén látott. 4 hónapja szedjük az Olimpiq StemxCell kapszulát és nagyon sokat javult a látása. Örülök, hogy ennyit segített a készítmény és további jelentős javulást remélünk tőle.

-3.)-A Józsefné
A Tea Kozmetikumokat már régóta használom.A Sampon megszüntette a korpásodást, hajam fényesebb lett. Száraz a bőröm és erre a Tea tusfürdőt használom, mely visszaállította bőröm nedvességtartalmát. Sajnos a   Koromnál fogva én is szembesültem a menopausa kellemetlen tüneteivel, de erre is találtam a WellnExpress katalógusban megoldást. A Villarosa kapszulát, mely nagy mértékben csökkentette a verejtékezést és a hőhullámokat, melyek sajnos velejárói a változókori tüneteknek.

-4.)-A. Ivett
A Nano Goldot kisfiamnak vásárolom, aki koraszülött kisbaba volt. Idegrendszeri problémák adódtak, mivel agyvérzése volt, mozgás és értelmi fejlődése nagyon lassú. A Nano Gold fogyasztása óta a mozgásfejlődésében egy nagyobb ugrás következett be. Már 2 hónapja szedjük és nagyon bízom a Nano Gold további jótékony hatásában.

-5.).K. Józsefné
1998-ban egy tumor miatt eltávolították a fél tüdőmet, előtte kemoterápián estem át. 2007 júniusban egy vizsgálat során kiderült, hogy az ép tüdőmön is van egy 1 cm átmérőjű daganat. Ekkor kezdtem el szedni a Flavin77 Flavinárium + Essence+A aminosav komplexet. Azóta négyszer voltam vizsgálaton, minden alkalommal szemmel láthatóan kisebb lett a tumor. Az utolsó vizsgálaton akkora volt, mint egy golyóstoll hegye. Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, a gyógyuláshoz!

-6.).M. Ferencné
A Flavin7 italt napi 5 ml-es adagolásban szedem és hatására az immunrendszerem nagyon megerősödött. Évek óta nem kaptam el semmilyen fertőző betegséget. Szellemileg is felfrissültem, 65 évesen végeztem el sikeresen az ECDL számítógépes tanfolyamot.

-7.).K. László
1990 óta kerekesszékes vagyok, izomsorvadásban szenvedek. Az Olimpiq StemxCell kapszulát 2007 február óta szedem, napi 2-szer. Onnan kezdve 2-3 hetente új mozgások éledtek fel a meglévő izmaimban. 1 hónap eltelte után fellazult a testem, erőt éreztem a tartásomban. Újra felemeltem az egyik kezemet a másik segítségével, a fejem mellé. A második jelentősebb változás, hogy újra behajlítottam a térdem. Önmagában már az is öröm és bizakodás, hogy az éveken át gyenge izmaimban érzem a visszatérő életet!!! Gratulálok a munkájukhoz és eredményeikhez!

-8.).S. Mihályné
Baleset miatt, kéz- és térdsérülésem volt, nem tudtam leguggolni és állandóan duzzadt volt a térdem. Nagyon erős fájdalmaim voltak és emiatt nem igen tudtam aludni sem.A kézsérülésem miatt akaratom ellenére elejtettem bizonyos tárgyakat. Kézfejem állandóan duzzadt volt és fájt. 3 hónapja szedem az Olimpiq StemxCell kapszulát és azóta rengeteget javult az állapotom. Kezem már nem duzzadt és a fájdalmak is enyhültek. Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív hatást tapasztaltam!

-9.).D. Anita
Testvérem porckorong sérvben szenved, ami nagyon erős fájdalmakkal jár. 1,5 hónappal ezelőtt találtunk rá az interneten az Olimpiq StemxCell kapszulára. Azóta jelentősen csökkentek a fájdalmai, fizikai állapota nagy mértékben javult.

-10.).K. István
23 éves Sclerosis Multiplexes vagyok. 3 munkahelyet veszítettem el, betegségem miatt, mivel állapotom egyre csak romlott. Próbálok hasonló gondokkal küzdő embereket felkutatni és segíteni nekik. Ennek köszönhetően ismerkedtem meg az Olimpiq StemxCell készítménnyel. Immáron két hónapja szedem és jelentős javulásról tudok beszámolni. Mozgásom sokat javult és közérzetem azóta kiváló. Csak bíztatni tudok minden Sclerosis Multiplexben szenvedő beteget: ne adják fel!

       

Médiamegjelenések

Kossuth Rádió - Közelről
2008. szeptember 01.
11 Mbyte mp3
Büntető hatású készítmények???
2008. szeptember 1. Népszabadság Online
html dokumentum
Vastag bírság az őssejtfokozóért
2008. szeptember 1. Népszabadság Online
html dokumentum
Nem voltak tudományos bizonyítékaik
2008. augusztus 28. HVG
html dokumentum
Best - Lang Györgyi: "Lefutom én még a maratoni távot!"
2008. június 27.
844 Kbyte jpg
Bors - Lang Györgyi új csodaszertõl reméli a gyógyulást
2008. június 4.
709 Kbyte jpg
Blikk - Lang Györgyi: Azt hittem, hogy magamtól meggyógyulok...
2008. május 25.
580 Kbyte jpg
Sikeres Nõk - Szervezetünk "testõre" Az Õssejt
2008. április, 123. szám
637 Kbyte jpg
Szent István Rádió - Lajosházi Péter beszámolója a Crystal Institute Kft-rõl
2008. február 27.
15 Mbyte mp3
Radi-Q - FruitCafé kontra Kávé - Szabó László
2008. február, 13.
2 Mbyte mp3
Duna Tv - Világunk Szabó László az õssejtekrõl
2008. február, 12.
22 Mbyte wmv
MTV1 - A TV Ügyvédje - Szabó László az étrendkiegészítõkrõl
2008. február, 11.
29 Mbyte wmv
A csoda bennünk van
2008. Life magazin, januári szám
427Kbyte jpg
Talányos õssejtek
2008.01.11. Szabad Föld
1,260Mbyte jpg
Középpontban az õssejtkutatás
2007.12.21. Vas Népe
248Kbyte jpg
Egészségesebb jövõnkért
2007.12.20. Vasvári Újság
331Kbyte jpg
Médiamix
2007.06.08. Tv2, M1, Pro Tv - Válogatás
30Mbyte wmv
Az õssejtekrõl - Szabó László kutatásvezetõ
2007.07.16. - õssejtek - Olimpiq StemXCell
13Mbyte wmv
Életmentõ õssejtet szaporít a fokhagyma
2007.06.05. - Bors Online
html dokumentum
Mit tehet a sejt?
2007. július - Shape Magazin
html dokumentum
Világsiker a magyar õssjetfokozó kapszula
2007.06.30. Index
html dokumentum
Elõsegítik a szervezet önszervizét
2007.06.15. Heves Megyei Hírlap
html dokumentum
Õssejtkutatás: magyar felfedezés
2007.06.11. Dunántúli Napló
html dokumentum
Õssejt-kapszulát kutatnak a pécsi orvosok
2007.06.11. Dunántúli Naplóból Baranya Megyei Online
html dokumentum
A magyarok már megint felfedeztek valamit
2007.06.11. Magyar Nemzet Online
html dokumentum
Világszenzáció...
2007.06.04. Maszol
html dokumentum

Gyógyulás Szentesen õssejtképzõ szerrel
2007.06.07. Délmagyarország

html dokumentum

Jászapáti város honlapja
2007.05.22.

html dokumentum
A szervezet jolly jokere
2007.05.29. Népszava
html dokumentum
Nem csodaszer, mégis szenzáció...
2007.05.22. Hírszerzõ
html dokumentum
Világszenzáció...
2007.05.22. Népszava
html dokumentum

 

          Hívj-Irj-Segítek

   Tel:06207772706

  E-mail.:kiraly4750@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Flavin H7 Hydrogenergy

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.