Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 SZ-V-ig     TERMÉK HATÁSOK TERÜLETENKÉNT!

 --Testápolás:Crystal SP fürdősó.-Holt Tengeri iszap.-Nano Silver(Ezüst viz).Silver folyékony szappan-Tusfürdő.-Medicannabis B+P..

--Többszörösen telitett zsírsavak:(Eszenciális zsírsavak-Omega 3-6-9)Bioaktive csokoládák.-(pl:kendermag csoki).-Kendermag kapsz.-Kendermag olaj.-Majonéz.-Medicannabis olaj.-Medicannabis kapsz.-

--Tüdő:Bio Aktive csokoládék(pl:borsmenta).-Medicannabis olaj.-Nano Silver(Ezüst viz).-Oregano olaj.-Kendermag olaj.-Kendermag kapsz.-Kendermag rostos.-Kristályolaj(pár csepp külsőleg a mellkas területét maszírozni)..

--Vékony és vastagbél:Bio Aktive csokoládék(pl.birsalma).-Flavin 77 rost.-Cyto Flavin kapsz.-Kendermagdi rostos.-Vöröskáposztacsíra kapsz.-Flavitamin Citrus F.-Inulion Forte.-Biosa Flora.-

--Vérnyomás:Cardyo Flavin kapsz.-Flavin7 ital.-Fokhagyma kapsz.-Fruit Cafe.-Kendermag kapsz.-Napkristály ital.-Q 10 kapsz.-Medicannabis olaj.-Medicannabis kapsz.-Majonéz.-Flavitamin Carnosic A.-Flavin77 szirup..

--Vérszegénység:Flavin7 ital.-Flavin77 szirup.-Flavitamin Vas.-Napkristály ital.-Búzacsíra kapsz.-Amino Lizin..

--Vese:Lucernacsíra kapsz.-Nano silver(ezüst viz9.-Spárgacsíra kapsz.-Lucerna kapsz..

--Vírusok és Baktériumok:Flavin Dent.-Oregano olaj.-Nano Silver(ezüst viz).-Pecsétviaszgomba.-Brokkolicsíra kapsz.-(Helikobakterre ).-Flavitamin C- Cink.-Fokhagyma kapsz.-Kristály olaj.-Retekcsíra kapsz.-Tönkölybúzacsíra kapsz.(Candida).-Silver folyékony szappan-testápoló-Tusfürdő-Sampon..

--Vitaminok:Bio aktive csokoládék (pl.1000 gr-os C vitamin szelet).-Flavitamin Eszter C.-Mézpor kapsz.-Homoktövis kapsz.-Flavitamin D -C.-B6.-C vitaminos krém.-F vitaminos krém.-E vitaminos krém.. 

 

Kép


NAPJAINK ŐSSEJTKUTATÁSÁNAK EGYIK LEGFONTOSABB KÉRDÉSE A FELNŐTT ŐSSEJTEK TÖBBSZÖRÖZÉSE.HA RÁ TUDJUK VENNI A SZERVEZETÜNKET ARRA,HOGY TERMÉSZETES ÚTON TÖBB ŐSSEJTET TERMELJEN,AKKOR A SZERVEZETÜNK MAGA TUDJA KIJAVÍTANI A BETEGSÉG,BALESET VAGY EGYSZERŰEN AZ ÖREGEDÉS ÁLTAL BEKÖVETKEZETT HIBÁKAT.

A KUTATÁSOK KÖZÉPPONTJÁBAN MA INKÁBB A FELNŐTT ŐSSEJTEK ÁLLNAK!! 


Minél több őssejt van a vérben,annál jobb a szervezetnek.Ez az a jelenség,amit napjainkban fedeztek fel.A test saját magát karbantartja,és optimális egészségi állapotba hozza.A több őssejt jobban segíti a felépülést.A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási"szisztémáját.A felnőtt őssejt a csontvelőben keletkezik,és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában.A kor előre haladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken.Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban,akkor szervezetünk megújulási folyamatai fokozódhatnak,

illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat. 
             

Kép

AZ OLIMPIQ STEMXCELL Első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, fokozó, amelynek fő alkotórésze az AFA alga koncentrátum. Vértisztító, olyan anyagokat tartalmaz, melyek megvédik az őssejtet a véráramban és a szerveknél a szabadgyökök támadásától. Az AFA egy igazán rendkívüli vízinövény Olyan tulajdonságokkal bír amelyek: - elősegítik a csontvelőben levő őssejtek termelését, az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását, illetve az immunrendszer különféle funkcióit. -A kék színezőanyag gyulladáscsökkentő, amely egy természetes, az agy által is előállított összetevő, ami elégedettség és boldogság érzéshez vezet - öröm molekula. Elmebeli tisztaságot, mentális energiát, jóllét-érzést idéz elő, fokozza a koncentrálóképességet, javítja a hangulatot. Az őssejt (szervátültetésre) alkalmas szervek fejlesztése. -Az őssejtből bármilyen más sejt létrehozható. -Különböző szervek bizonyos nem működő részeit sejtszinten képesek újjáéleszteni. pl.: az agy bizonyos nem működő részeit vagy a májat, vesétfelhasználásával... -Nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket sőt csontot is képesek regenerálni. -A porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható. (pl. porckorong elfajulás) -Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni. -Visszanyerhető a látás. -Sikeres máj, szívizom és leukémia kezelések. Miért kell a Cell Flavin? Az őssejtet is támadó szabadgyökök előtt a véráramban az őssejt útját antioxidánsokkal, bioflavonoidokkal biztosítsuk! Fontos továbbá hogy ezek az őssejtek a cirkulációt segítő anyaggal arra a helyre eljussanak, ahol az átalakulást követően egy új szív, bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, hasnyálmirigy, szem, működőképes egészséges sejtjeivé válnak. Mire való az őssejt? Az őssejt kutatás tulajdonképpeni célja: -Teljes transzplantációra , stb. 
     
                                               Kép                                                    


AZ ŐSSEJT ÚTJA! Az őssejt kilép a csontvelőből,bekerül a véráramba,eljut a szervekhez,és a szerv sejtjeivé válik.Ha egy szerv nem működik optimálisan,akkor üzenetet küld a csontvelőbe,amely felismeri az információt,és küldi az őssejteket.Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez,felismerni azt,és a szövet sejtjeivé válni.Ezáltal a szerv képes megújulni.Az őssejt felhasználásával....-Nem csak szerveket,hanem egyéb szöveteket sőt csontot is képesek megújítani.-A porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható.-Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni.-Visszanyerhető illetve javítható a látás.-Sikeres máj,szívizom és leukémia kezelések.-Kezelhető a cukorbetegség. 

            Kép                        
 
                                                                                
 AJÁNLOTT SZEDÉSE,NAPONTA 1+1,ELŐSZÖR AZ ŐSSEJTVÉDŐ KAPSZULA MAJD 30-60 PERC  MÚLVA AZ ŐSSEJTFOKOZÓ KAPSZULA! 

 A készitményünk egy dologra hivatott, hogy a vérben lévő őssejtszintet minimum 75%-al megnövelje. Semmi másra. Az a többmillió plusz őssejt pedig már a biológia szabályai szerint fog eljárni és azokra a területekre vándorol és épül be, ahol a legnagyobb a szöveti sérülés. A dobozban amit mi adunk ,nem őssejtek vannak, hanem egy olyan keszitmény ami a csontvelői őssejttermelés fokozódását idézi elő. Tehát a többit már a természetre és a szervezet önjavitó mechanizmusára kell biznunk. A készitmény még tartalmaz nagydozisú antioxidáns komplexet is aminek a daganat megelőzése és a véráram szabadgyökmentesitése a célja. Mi nem gyógyitunk csupán egy eszközt adunk azoknak a kezébe akik szeretnének törődni a saját őssejtszintjükkel ami fontosabb mutató mint a koleszterin a vércukor szint vagy a vérnyomás !!

                                                   

 

Kép

Dr KISS ISTVÁN,a kutatócsoport tagja szerint a tesztelt mindegy 500 anyag legkevesebb 75%-kal növeli az őssejtszámot."Ezt a hatást úgy éri el,hogy fokozza az őssejtek létrejöttét a csontvelőben,segíti az őssejt kibocsájtását a csontvelőből a vérbe,könnyíti az őssejtek mozgását a vérben és a segítségére szoruló területek azonosítását-mondja Kiss doktor.-Így segíti a beépülést a szövetekbe,fokozza az őssejtek osztódását a célszövetben,és hozzájárul a megfelelő specifikus sejtté való alakuláshoz.A jelenleg titkos összetevőjű anyagok kiváló alternatívát nyújtanak a gyógyulni vágyóknak.Nem ütközik etikai problémákba,Nem igényel semminemű orvosi,technikai hátteret,teljesen természetes hatóanyag-tartalmának köszönhetően mellékhatásoktól sem kell tartani."

                                           Kép

 AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE A GSL-FUTÁRSZOLGÁLAT SZÁLLÍTJA TERMÉKEINKET!!RENDELÉSE 2-3 NAP ALATT,KISZÁLLÍTÁSRA KERÜL!!! leptir.gif10000 FT FELETTI RENDELÉSNÉL,NINCS SZÁLLÍTÁSI DÍJ!!!                                                             

                      Jó Egészséget kivánok mindenkinek!!

      Válaszd az Egészséget-Válaszd az Életet!!

                                                       06207772706

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.