Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                 

                                                    Kép

Az ezüst osidok óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Miért gyógyító hatású az ezüst kolloid oldat fogyasztása?
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozóval szemben van ellenálló hatása, azokat kb. 6 percen belül elpusztítja- a Science Digest magazin (1978 / 03.) közlése. Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani! A vastagbélben lévo hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben szívódik fel.
Az ezüst külso és belso felhasználására alkalmas méretei szerint megkülönbözetünk
-ezüst kolloidot
-nano ezüstöt
-ezüst proteint.
Ezen oldatokat egy speciális elektromos készülék segítségével készíthetjük el. Nano és kolloid ezüstöt víz-, ezüst proteint fehérje- közegbe tudunk készíteni. A Nano Silver Koncentrátum külsoleg alkalmas arra, hogy a lakókörnyezete higiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatás mentes, antibakteriális védelemmel lássa el. A kertben a növények bakteriális és gombás betegségeit kezelheti vele. Használhatjuk ivóvíz fertotlenítésre is.

A jó minoségu ezüst oldat fogyasztása pl. a következo betegségek gyógyítása esetén bizonyult hatásosnak:
-Lyme-kór
-tüdogyulladás
-candida
-szem-fül-száj és torokgyulladás
-herpesz
-gyomorfekély
-külsoleg sebekre, ekcémára, viszketo kiütésekre, csípésekre, szemölcsökre, szem- és borgyulladásokra is kitunoen alkalmazható.
-immunrendszer erosítés
-magzati fejlodés elosegítése
-csont regeneráció

Az ezüst oldat belsoleg való alkalmazás csak kúraszeruen javasolt!
A jó minoségu ezüst oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Az ezüst kolloidot együttes napi használata támogatja és erosíti a szervezet természetes védekezo rendszerét az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. Hogy maximálisan felszívódjon, evés elott 5-10 perccel fogyasszuk el. Használja Ön is otthonában a természet adta lehetoséget az ezüst oldatot gyógyulása, vagy környezete tisztántartása céljából.

                                                                           

Kép

Az ezüstkolloid az állatorvostudományban

Részlet Christian Schau, természetgyógyász: (ELEMI) EZÜSTKOLLOID c. könyvéből.

Minden olyan alkalmazási mód, amely az embernél működik, az állatoknál is alkalmazható. A kenőcsökkel vagy tablettákkal szembeni előny kézenfekvő: az ezüstkolloidot könnyebb adagolni mint a tablettát, egyszerűen csak meg kell inni az ivóvízzel vagy a sebre ráfújni. Gyakorlott kutya- vagy macskatartók tudják, miről beszélek, ha már megpróbáltak egy olyan állattal lenyeletni a tablettát vagy megitatni a kanalas orvosságot, amelyik nem akarta!
A kutyák és a macskák a gennyes sebekre rákent kenőcsöt azonnal lenyalják. A csúnya, de hasznos nyakernyőről lemondhatunk, ha a sebre ezüstkolloidot fújunk. Az antibiotikus hatás azonnal bekövetkezik.
A kutyáknál a szájszag eltűnik, ha a vizükbe ezüstkolloidot teszünk.
A nyulaknál a parvovírust ezüstkolloiddal gond nélkül elpusztíthatjuk.

Az állatorvosok és az állattartók mondják:

„Egy gangrenás kutya a legrövidebb időn belül rendbejött külsőleg és belsőleg alkalmazott ezüstkolloidos kezelés után.”

„Egy kutya garatfertőzése háromnapos ezüstkolloidos kezelést követően elmúlt.”

„Hat bolhát sikerült ezüstkolloiddal hasmenéses esetnél (escherischia coli) kezelni.”

„Egy protozoenmyelitises lónál minden kezelés sikertelen volt, csak hétnapos ezüstkolloidos kezelés után jött rendbe.”

„Egy méhfertőzést kapott kancánál egyhónapos antibiotikumos kezelés után még mindig kimutathatók voltak kórokozók. Csak háromnapos ezüstkolloidos kezelést követően szabadult meg a baktériumoktól.”

„Egy macskának egy verekedésből eredő szakadás volt a fülében, az állatorvostól kapott kenőccsel való kezelés ellenére egy hét után még mindig gennyes volt a sebe. Kétnapos ezüstkolloidos kezelés után teljesen begyógyult.”


                                                              

Kép

                      Az ezüstkolloid hatásmechanizmusa

Részlet Christian Schau, természetgyógyász: (ELEMI) EZÜSTKOLLOID c. könyvéből.

"A színezüst és az ezüstkolloid egyaránt megölik azokat a mikroorganizmusokat, amelyekkel érintkezésbe kerülnek. Bár a teljes mechanizmus még nem ismert, annyit már tudunk, hogy az ezüst többek között a baktériumsejtekben levő kénhidrogéncsoportokkal lép heves reackióba. Ezáltal a baktériumsejtek szerkezete szétesik, az enzimek pedig működésképtelenné válnak.
Az ezüstkolloid elpusztítja azokat az enzimeket, amelyek az egysejtű kórokozóknál: baktériumoknál, vírusoknál és gombáknál az oxigénfelvételért felelősek, amitől ezek a csírák három – hat percen belül megfulladnak. Ez a működésmód megakadályozza azt, hogy a baktériumtörzsek ellenállóvá váljanak a kezelésre, nem úgy, mint sok antibiotikum esetében.
A Müncheni Műszaki Egyetem legújabb tanulmányai arra mutatnak rá, hogy ezen felül még a csírasejtek membránjai is feloldódnak és a sejtek ettől elhalnak. Ezek a tanulmányok annak a bizonyítására születtek, hogy a színezüsttel bevont szálak, amelyekből az „ekcémaruhát” készítik, már attól, hogy hordják, a staphylococcus aureus nevű baktériumot rövid időn belül (a tanulmány szerint kb. 15 nap után) elpusztítják, amitől a ekcéma tünetei megszűnnek és a bőr meggyógyul. Mivel az ezüstkolloid is színezüst, ajánlatos a jelenleg még drága ruha viselése helyett a kérdéses bőrfelületre ezüstkolloidot fújni. A gyógyulás mindennél gyorsabban végbemegy (2 – 5 nap) és a felhasználás is sokkal olcsóbb."

 

Kép

                                    Előállítás, minőség

Részlet Christian Schau, természetgyógyász: (ELEMI) EZÜSTKOLLOID c. könyvéből.

"Az ezüstkolloidot úgynevezett elektrolízises eljárással állítják elő.

Színezüstből készült (legalább 99,99%-os tisztaságú) lemezeket lógatnak különlegesen tisztított vízbe. A lemezeket ezután ausgeklügeltes elektronikával áram alá helyezik, amitől az egyik elektródáról ezüstrészecskék válnak le és a desztillált vízben úszni kezdenek. Ha az elektromosságot helyesen állítják be, akkor ezeknek a részecskéknek a mérete 0,001 és 0,01 mikron között lesz és körülbelül 5 – 15 ezüstatomból állnak. Pozitív töltésük lesz, ezért taszítani fogják egymást és a folyadékban úsznak.

FIGYELEM!!! Ha az elektronikát helytelenül állítják be vagy teljesen hiányzik, mint a legtöbb Európában vagy az interneten hirdetett eszköznél, akkor akkor a leváló részecskék mérete a megadott 0,001 és 0,01 mikron közöttinek a sokszorosa lesz. Ettől ugyanannyi „ezüstvízben” még ugyanakkora mennyiségű ezüst lesz, de lényegesen kevesebb részecske. Mivel egy részecske egy baktériumot vagy vírust öl meg, sok pénzt pazarolunk el, mivel ugyanannyi hatáshoz tízszeres vagy százszoros mennyiséget kell felhasználnunk és kifizetnünk (lásd a képeket a következő 

                                                                                

Kép

   

         06207772706

 

 

 

  

A mappában található képek előnézete Flavin H7 Hydrogenergy

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.