Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Flavin H7 Hydrogenergy

 Kép Flavin H7 Hydrogenergy. A Flavin és a Hidrogén fúziójával új energiához jutnak a sejtjeink Hidrogén az egyetlen légnemű antioxidáns.

 A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású tartalommal rendekező folyadék forradalmi újdonság az étrendkiegészítők palettáján.

 A benne levő természetes növényi flavonoidok szabadgyök befogó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az egészségünk védelmében.

Miért jó ha több a Hidrogén a szervezetünben? *Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. *A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést! *A magas hidrogénaktivitás, a redukáló hatást növeli. *Ez a szabadgyökök megkötésének egyik legújabb és legeredményesebb módszere.

*A redukció, a szervezet működése során az oxidatív stressz hatására *bekövetkezőkárosodások gátlására is alkalmas biokémiai folyamat. *Abban a pillanatban amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő *szervezetben, reakcióba lép és semlegesíti. *Így a szabadgyök azonnal elveszti kártékony sejtkárosító hatását.

*A kutatások révén sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű *molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a *szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni *szabadgyökmegkötő hatását. * Erős redukciós képessége van, amely mérhető:ORP -mV. Az ORP érték egy oldat *oxidációs és redukciós képességét jelző szám.

 Minél alacsonyabb az ORP érték, annál *redukálóbb az oldat. Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkező szabadgyökök is sikeresen megköthetőek, mert a sejtmembrán nem okoz akadályt az apró Hidrogénnek ! Antioxidáns hatás A flavonoid tipusú vegyületek szerkezetüknek köszönhetően jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek.

 Rendszeres fogyasztásuk csökkenti a környezeti hatások által a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan müködését! Csökkentik az érelmeszesedést Az érelmeszesedés a szervezetben bárhol kialakulhat a verőerek falán, tipikusan a szívkoszorúereken, a végtagokban és agyi erekben jelentkezik.

 Számos tudományos közlemény támasztja alá, hogy a flavonoidok rendszeres szedés esetén antioxidáns és érfalstabilizáló hatásuk révén lassítják, gátolják a meszesedés kialakulását. Szív és érrendszer védelm A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív -és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve az érfalak rugalmasságát.

 Csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejtenek ki trombózis ellen. Allergiaellenes hatás Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.A flavonoidok egyéb kedvező élettani hatásai mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek.

Flavin H7 Hydrogenergy

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
                               50 ml            100 ml
Össz polifenol   1100 mg      2200 mg
Ebből - flavonoid 850 mg      1700 mg
          - resveratrol 2,5 mg             5 mg
            Alkohol       0,8 % v/v      0,8 % v/v

Antioxidáns (ORP) -400mV      -400mV

Rendelés-webáruház: www.flavin-termekpatika.com

                                       www.flavinkiraly.boltaneten.hu

                                      www.flavin7.com/unio

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.